Pentru a dezactiva o dispozitiv pe care îl deţineţi, dacă dispozitivul este în contul dvs., urmaţi paşii de mai jos pentru a şterge dispozitivul: Urmaţi paşii de mai jos pentru a şterge camera din contul dvs. EZVIZ utilizând aplicaţia dvs. mobilă. 1) Conectaţi-vă la contul EZVIZ. 2) Atingeţi imaginea camerei pentru a deschide pagina viziune live. 3) Din colţul din dreapta sus, atingeţi pictograma de viteză pentru a intra în pagina Setări dispozitiv. 4) Glisaţi în jos şi atingeţi Eliminare dispozitiv pentru a dezactiva conexiunea. NOTĂ pentru abonaţii CloudPlay: Dacă sunteţi abonat CloudPlay, aici se poate efectua şi scanarea Anevaţi abonamentul şi/sau Să ştergeţi videoclipurile stocate în serviciul Stocare în cloud EZVIZ. AVERTIS: Selectând Eliminare videoclipuri de aici veţi şterge TOATE videoclipurile stocate în serviciul cloud EZVIZ. Acestea NU SE POTĂ recuperează. Dacă nu puteţi dezactiva conexiunea la dispozitivul dvs., faceţi clic pe din colţul şi apăsaţi Dispăluşi apăsaţi Dată Dată E E E E E A E A A A A A A A A A A A A A A
Ultima actualizare 18/10/2026
A fost aceasta de ajutor?
daNuVă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră!